Radič Katalonski ili cikorija razvija uspravne srednje velike i bujne rozete uskih, slično maslačku, nazubljenih listova. Može se uzgajati u ljeto i jesen, te zimi u zaštićenim...
Radič Bianco di Milano formira malu glavu s kompaktnom jezgrom. Listovi su tamnozeleni. Ovo je brzo rastući radič, koji prezimi na otvorenom. Zahtijeva prvoklasno vrtno tlo....
Radič Castelfranco je izdašna i svježa salata od ljeta do proljeća. Ima svijetlo zelene, glatke i nježne listove koji se dobro obnavljaju. Nakon prorjeđivanja razvije zelene,...
Radič mješavina je mješavina radiča koja se sije od proljeća do jeseni na gusto. Nešto radiča i prezimi u mješavini. Redovito režemo lišće šarenog radiča. Ako se...
Radič Palla Rossa 2 rani radič, koji formira crvenu kružnu glavicu. Prijevremenom sjetvom dobiva u cvatu. Osjetljiv je na mraz. Zahtijeva prvoklasno vrtno tlo. Odličnog je okus...
Radič Palla rossa 4 glavati je radič sa zelenkasto smeđe-crvenim okruglim listovima koji savršeno prezimuje. Prijevremena sjetva odlazi u cvijet. Izvrsnog je okusa,...
Radič Pan di Zucchero formira izduženu glavicu s kompaktnim jezgrom. Prijevremenom sjetvom dobiva u cvatu. Zahtijeva prvoklasne vrtno tlo. Predstavlja bogatu i dragocjenu...
Radič Solkanski je autohtona slovenska sorta koja potječe iz okolice Solkana. Pogodan je za siljenje i za svježu vrlo ranu proljetnu salatu. Rozete su krhke, nisu...
Radič Zuccherina di Trieste ili tršćanska salata je radič čiji se ukusni fini svijetlozeleni listovi režu tijekom cijele godine. Prezimi jako dobro. Ako...
Rajčica Novosadski jabučar je srednje rana, visoka sorta koja izuzetno obilno rađa. Veliki, pljosnato okrugli plodovi su blistavo crvene boje i veoma ukusni. Budući da sadrži...
Rajčica Pablo je srednje rana, visoka (indeterminantan) hibridna rajčice, koja za rast treba potporu. Plodovi su teški 180 g. Preporučuje se uzgoj u jednom vrhu s uklanjanjem...
Rajčica Pelat San Marzano je determinantna, srednje rana sorta, visoka i bujna, koja raste s potporom. Klasična talijanska visokorodna rajčica. Bobe su duguljaste, jarko...
Rajčica Saint Pierre je visoka i bujna rajčica, koja mora rasti s potporom. Plodovi su težine 135 g, pljosnato okrugli, mesnati, blistavo crvene boje. Vrlo je ukusna. Kasna,...
Rajčica Volovsko srce VAL je slovenska visoka i bujna rajčica. Plodovi su srcolika oblika, mesnati, blistavo crvene boje. Uvijek treba da raste na istoj gredi. Popularna...
Rotkva Crna zimska je crna, plosnato okrugla, s bijelim mesom, sočnim i jedrim, oporog okusa. Dospijeva oko 100 dana nakon sjetve. Voli rastresito i vlažno tlo. Najčešće se...
Rotkvica French Breakfast je atraktivna rana sorta, dozrijeva oko 35-50 dana nakon sjetve. Ukusna izdužene rotkvice su svijetlo crvene s bijelim vrhom. Dugo traju i ne postaju...
Rotkvica Saxa je rana, srednje velika, okrugla, ljubičasto crvena rotkvica. Od proljeća do jeseni koristimo svježe ukusne rotkvice, kao svježu hranu s pivom, kruhom, sirom;...
Rotkvica Rodos je vrlo rana sorta rotkvice. Rodos rotkvica je vrlo rodna s velikim, okruglim grimiznocrvenim glavicama. Pogodna je za sadnju u proljeće i...
Travna smjesa Rožnik sastoji se od kvalitetnih vrsta trava i raznih vrsta cvijeća za travnjake. Travnjaci su prirodnog i atraktivnog izgleda i doprinosi očuvanju biološke...
Aromatično lišće rukole više puta režemo. Koristimo ga svježeg u različitim miješanim salatama, a dodajemo ih također kuhanim jelima. Sjeme je na biorazgradivoj traci. Sjeme...
Rucola Selvetica je sorta rane divlje rukole. Jednogodišnja je biljka koja naraste do 20 cm visine. Njezini debeli, jako aromatični listovi su maslinovog oblika, a...
Salata Američki rjavka je rana krholisnata salata, berivka s velikom rozetom. Crveno-smeđe naborane listove trgamo. Ne podnosi transport i skladištenje. Možemo je zasaditi na...
Salata Atrakcija je rana zelena glavata salata s mekanim listovima. Kasno cvijeta. Proizvodimo je do jeseni. Ne sadimo je preduboko i ne savijamo korijenje. Dobro podnosi...
Batavia Doree salata jedna je od najranijih rozeta salatasakrhim listovima. Sije se od proljeća do jeseni. Ima hrskavo blijedozeleno lišće izvrsnog okusa.